با سلام به تمام مخاطبین عهد ما
پویش عهدما در ایام شهادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) برقرار بود.
مخاطبین به وسیله ورود به صفحه عهد می بندم در این پویش شرکت کردند و با امام زمان(علیه السلام) عهد بستند
✍️اسامی برنده های جایزه کربلا فاطمیه ۱۴۰۳
۱- حلما کریمی پور از قم
۲- داود سالمیان از استان کرمانشاه، اسلام آباد غرب
۳- احمد وحیدی نیا از قم
۴- عاطفه قانع از استان خوزستان، شهر بهبهان
۵- علی اله داد هزاوه از قم
۶- نفیسه سلیمی از کرج
۷- نفیسه سادات آقایی بختیاری از شهر قم
۸- عباس احمدی از قم
۹- رقیه بنی حسین از تبریز
۱۰- مرضیه ابراهیمی از قم
۱۱- منظر حیدری از قم
۱۲- مریم امیر آبادی از قم
۱۳- معصومه حیدری از قم
۱۴- زینت سادات دهقانی از مشهد
ماه رجب، ماهی است که از سوی خداوند متعال دارای فضیلت و برکت فراوانی است. این ماه به عنوان ماه خدا شناخته میشود و در روایات اسلامی، فضیلتهای بسیاری برای آن ذکر شده است.
اسامی برنده های جایزه کربلا فاطمیه ۱۴۰۳
حکایت درب های مدینه در ایام شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها
نهاد وكالت در آغاز، ساختارى ساده و بسيط داشت؛ ولى پس از سال دويست هجرى و بويژه در دوره امام هادى عليه السلام و امام عسكرى عليه السلام، ساختارى منضبط و تشكيلاتى يافت.
امام عليه السلام در رأس هرم قرار داشت و نايب خاص، پس از ايشان قرار مىگرفت. در رده بعدى، وكلاى ارشد قرار داشتند كه منطقه بزرگى را (مثل منطقه شمال ايران از رى تا خراسان) تحت پوشش داشتند.
غیبت امام معصوم از چشم های شیعیان وپیروان ایشان، یکی از مهمترین اتفاقاتی است که اتفاق افتاده است. زیرا دیگر ارتباط ظاهری بین امام با شیعیان ومردم قطع شده است.
به همین خاطر یکی از کار هایی که امامان قبل از حضرت صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) انجام میدادند این بود که مردم را برای این غیبت آماده کنند تا مردم در زمان غیبت امام معصوم، گمراه نشوند.
بخش مهمّى از پيشگويىهاى امامان (عليهم السلام)، براى آمادهسازى جهت رويارويى با پيشامدهاى سخت روزگار غيبت است و بخش مهمّى از تمهيدات، به اين دلیل بوده كه شيعه در دوران غيبت، گمراه نشود و امامت را از ياد نبرد.
امام صادق علیه السلام میفرمایند: إنَّ وَجهَ الحِكمَةِ فى ذلِكَ لا يَنكَشِفُ إلّابَعدَ ظُهورِهِ، كَما لا يَنكَشِفُ وَجهُ الحِكمَةِ لِما أتاهُ الخِضرُ عليه السلام مِن خَرقِ السَّفينَةِ، وَ قَتلِ الغُلامِ، وَ إقامَةِ الجِدارِ لِموسى عليه السلام إلّا وَقتَ افتِراقِهِما.
حكمت اين كار، جز پس از ظهورش، آشكار نمىشود، همان گونه كه حكمت سوراخ كردن كشتى و كشتن جوان و بنا كردن ديوار از سوى خضر عليه السلام براى موسى، تا هنگام جدايىشان، آشكار نشد.
اولین نفری باشید که پیام خود را ثبت میکند